Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos haandsprit-dispenser.dk


Generelle oplysninger


Firma : Sabado ApS

Adresse : Torvet 21, 6700

 

By : Esbjerg 

CVR nr.: 37430994

Telefon: +45 89 87 47 53 

Email: dispenser@sabado.ioForbehold :

 

I tilfælde af forsinkelser, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen – f.eks. give dig pengene tilbage, eller hjælpe dig med at finde en tilsvarende vare et andet sted.

 

 

Prisfejl : 

 

Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.Betaling : 

 

Sabado ApS modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay, Bankoverførsel, EAN Faktura. Betaling for ordren vil først blive trukket på din konto, når varen sendes afsted til leveringsadressen. Alle beløb er i Danske kroner (DKK) og inkl. moms.

 

Alle betalinger er foretaget ved hjælp af ANYDAY. Vær opmærksom på, at du varen ved betaling med bankoverførsel ikke er dækket af indsigelsesordningen.Levering : 

 

Sabado ApS tilstræber at afsende ordrer inden kl. 15 samme dag, som ordrerne bliver lagt. Ordrer herefter sendes næstfølgende hverdag.

Vi sender varer til hele Danmark ved køb over 1.000 kr. gratis. Køb under 1.000 kr. koster 39 kr. i fragt. Varer leveres på den leveringsadresse, der registreres ved bestillingen.

 

Vi leverer ikke til udlandet, ej heller til Færøerne og Grønland.

Vi sender varer med GLS.

 

OBS: Hvis det ikke er muligt at levere til udleveringsstedet, vil pakken blive flyttet til nærmeste udleveringssted. Dette du får naturligvis besked om. Skulle der opstå problemer, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice

.

Vi sender varer alle ugens hverdage, og din vare vil blive leveret 1-2 hverdage efter din bestilling.

 

For bestemte varer gælder særlige leveringsvilkår. Disse betingelser vil du blive gjort opmærksom på forud for købet af disse varer.
Reklamationsret : 

 

Der er 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materialer og/eller fabrikation. Er din vare gået i stykker, kan du få den repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen. Vi vurderer dette ud fra den konkrete situation. Reklamationen omfatter ikke fejl eller skader, hvis vi vurderer, at produktet/ydelsen er håndteret forkert. 

 

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Reklamationsret B2B : 

 

Du har en pligt til at undersøge varen lige så snart du modtager den, er der fejl eller mangler ved varen ved modtagelse skal du straks kontakte os, uden ugrundet ophold!

Der er ikke fortrydelsesret i B2B forhold -medmindre vi laver en særskilt aftale herom.

Der er 6 måneders reklamationsret. Vi vil have lov til at forsøge at reparerer på varen før en evt. ombytning eller ophævelse af handlen. Evt. reklamationer skal oplyses uden ugrundet ophold.

Vi sælger ikke varer med henblik på videresalg.

 

 

Ønsker du at returnere, reklamerer og/eller benytte fortrydelsesretten, skal varen sendes til:

Sabado ApS

Århusvej 23C

8963 Auning

 

Vi modtager ikke forsendelser pr. efterkrav.
Refusion : 

Er der tale om en refusionssag, vil vi bede dig medsende bankoplysninger i form af reg. nr. og konto nr., så vi kan overføre det aftale beløb. Disse oplysninger kan du uden risiko give via mail eller anden elektronisk afsendelsesform, fordi det ikke er følsomme oplysninger Oplysningerne vil kun bruges i forbindelse med refusionssagen.
Fortrydelsesret : 

 

Vi giver 14 dages fuld returret på varer, som er købt i vores webshop.

De 14 dage starter:

- Den dag du modtager ordren.

- Den dag du modtager den sidste vare, ud af flere, som er lagt i én samlet ordre, men ikke leveres samlet.

- Den dag du modtager det sidste parti, eller sidste del, hvis vi har aftalt levering af varer der består af flere dele.

- Den dag du modtager din første vare, hvis vi har en aftale om regelmæssig levering af varer over en given periode.

Returneringsomkostninger du som kunde ansvaret for.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Fra den dag du har givet os besked, må der højest gå 14 dage, før du returnerer forsendelsen. Fortryder du dit køb, skal du sende en mail vedrørende dette til dispenser@sabado.io ) eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du skal gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. Hvis du vil sende varen retur, skal du udfylde den returseddel, vi har sendt med varen. Varen skal sendes til:

Sabado ApS

Århusvej 23C

8963 Auning 

 

Du kan ikke fortryde ved at nægte at modtage varen, medmindre du samtidig giver os tydelig besked om dette.
Varer undtaget fortrydelsesretten

 

Disse varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

- Varer som er produceret efter forbrugerens ønsker/specifikationer eller varer, som har fået et tydeligt personligt præg efter ønske fra forbrugeren.

- Varer som er forseglede, fordi de af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige grunde ikke egner sig til at blive returneret, og/eller hvis forseglingen er brudt efter forbrugeren har modtaget varen.

- Varer der er af en type, som bliver blandet sammen med andre i forbindelse med levering.

- Varer hvor plomberingen er brudt.

- Ikke-finansielle tjenesteydelser, som allerede er udført, fordi levering af tjenesteydelsen er startet med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og har accepteret, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er udført.

 

 

Fortrydelse af en del af købet :

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.  Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 


Returnering : 

Du skal sende din ordre retur senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du vil gøre brug af din fortrydelsesret. Udgifterne i forbindelse med returneringen er du selv ansvarlig for. Det er ligeledes dit ansvar, at varen er pakket ordentligt ind og således ikke kan skades under transport. Skulle der opstå skade under transporten hæfter du som forbruger. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen i pakken, der sendes retur. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du også udfylder og vedlægger vores fortrydelsesformular.

 

Vi tager først ansvar for ordren, når vi har modtaget denne. Al risiko i forbindelse med afsendelse ligger hos dig, indtil vi har modtaget den.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
Varens stand ved returnering : 

 

Du har mulighed for at prøve varen, når du modtager denne. Dog vil du skulle erstatte en eventuelt forringelse af varens værdi, hvis du har håndteret den på andre måder end blot at fastslå varens art og egenskaber.

 

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Dvs. hvis varen er brugt, og ikke blot prøvet på, vil du ved fortrydelse af købet kun få en del eller intet af købsbeløbet retur. Dette vurderer vi, og det vil afhænge af varens handelsmæssige værdi, når vi modtager denne. Varen skal derfor ikke have været i brug, hvis du skal kunne få hele købsbeløbet retur.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

 
Tilbagebetaling : 

 

Hvis du fortryder dit køb hos os, får du det beløb du har betalt til os for ordren retur på din konto.

Vurderer vi, at der er en forringelse af værdien af varen, trækkes denne fra købsbeløbet.

Vil du gøre brug af fortrydelsesretten, vil vi refundere alle betalinger for købet modtaget fra dig. Vi refunderer også leveringsomkostninger. Dog ikke i tilfælde, hvor der er ekstra omkostninger ved levering, fordi du har valgt en anden leveringsform end den billigste standardlevering, vi tilbyder. Dette vil være aktuelt, såfremt der ikke opstår nogen form for unødig forsinkelse, og at varen leveres til os senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling for ordren, du har fortrudt, gennemføres med samme betalingmiddel, du betalte ordren med. Hvis du ikke ønsker dette, skal du udtrykkeligt ønske noget andet, når du fortryder købet.

Vi forbeholder os retten til at tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen, medmindre du kan bevise ved hjælp af skriftlig dokumentation, at du har returneret den.


Klagemuligheder – oversigt og links :

 

Har du en klage over et produkt, du har købt i vores webshop, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning 

Nævnenes Hus 

Toldboden 2 

8800 Viborg 

www.naevneneshus.dk

 

 

 

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Klageplatformen findes her.

Angiver du en klage i klageplatformen, skal du oplyse vores e-mail adresse: dispenser@sabado.ioPersondatapolitik :

 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. 

(Indsæt hvilke oplysninger, der eventuelt yderligere indsamles.) 

 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  

(Hvis I videregiver oplysninger til andre virksomheder, skal det her oplyses hvilke oplysninger I videregiver, hvorfor og til hvem.) 

 

Personoplysningerne registreres hos (indsæt virksomhedens juridiske navn) og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 

 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  

Den dataansvarlige på (indsæt webshop-url) er (E-Commerce Manager /Mads /Mads Clausen).  

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: (indsæt e-mailadresse).  

 

Standardfortrydelsesformular :

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

haandsprit-dispenser.dk

Torvet 21

6700 Esbjerg 

Tlf: 8987 4753

E-mail: dispenser@sabado.io

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

_________________________________________________________________________________________

Bestilt den: ___________________________     Modtaget den: ________________________________

Forbrugerens navn:   ____________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  _________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _____________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 02.11.2020Hovedmenu
Cart
Close
Back
Account
Close